Lista celor mai bune medicamente pentru prostatită

Medicamente pentru inflamația prostatei

Prostatita este considerată o boală comună și binecunoscută. Fiecare al doilea bărbat de vârstă mijlocie s-a confruntat cu această boală neplăcută, care aduce o mulțime de afecțiuni și necazuri de altă natură. Inflamația prostatei nu a fost niciodată fără consecințe. Boala nu dispare chiar așa, trebuie tratată, altfel va intra într-un stadiu cronic și va duce la complicații în toate organele pelvisului mic. Deci, ce este mai bine să utilizați terapeutic pentru a obține o rată de vindecare de 100%? Ce să preferMedicamente promovate pe fiecare canal TV ca fiind cel mai bun remediu pentru prostatită sau remedii populare care sfidează medicina convențională?

Remedii pentru prostatita la barbati

Printre numeroasele tablete și supozitoare care sunt oferite în fiecare farmacie din țară, există câteva medicamente cu adevărat dovedite. Costul lor este mare, dar eficiența și acțiunea lor rapidă sunt, de asemenea, dovedite. Ele sunt împărțite în mai multe tipuri:

  • antibiotice. Ar trebui folosiți cei care au capacitatea de a pătrunde cât mai mult posibil în prostată. Printre acestea, merită evidențiată seria de tetracicline a acestor medicamente. Macrolidele acționează și asupra prostatei.
  • Medicamente cu spectru larg. Ar trebui să fie luate, deoarece este dificil să se determine flora care trăiește în prostată. Proprietățile antibacteriene cu spectru larg elimină infecția care a provocat prostatita. Acestea sunt în primul rând medicamente din grupul „Penicilină".
  • Medicament pentru prostatită la bărbații din grupul fluorochinol. Ele tind să se acumuleze adânc în prostată, acționând și ca un antimicrobian. Sunt considerate mai eficiente decât antibioticele și grupul penicilinei.

Cel mai bun remediu pentru prostatită în medicina populară

Există multe rețete populare pentru vindecarea prostatitei. Cea mai eficientă este adoptarea unui decoct sau tinctură făcută din rădăcină roșie. Această plantă poate fi cumpărată în farmacie deja în formă măcinată. Bulionul se prepară sub formă de ceai, se toarnă într-un termos timp de o zi și se ia înainte de masă, 100 g. Compoziția băuturii: 25 g rădăcină medicinală la 1 litru de apă clocotită. Puteți amesteca decoctul cu lapte și miere.

Tinctura se prepară după rețetă. Ar trebui să luați 50 g de rădăcină roșie uscată. Se macină și se toarnă într-un pahar. Turnați acolo 0, 45 ml de vodcă. Sigilați ermetic și așezați într-un loc cald și întunecat. Se păstrează și se strecoară timp de 10 zile. Luați ½ linguriță pe pahar de apă cu 30 de minute înainte de mese, de trei ori pe zi. Cursul constă din 4 faze de 1 până la 3 luni, cu o pauză de o lună.