Ce medicamente pentru a trata prostatita la bărbați sunt eficiente și sigure?

Inflamația prostatei - astăzi această boală insidioasă apare la bărbații în vârstă fertilă, în principal după vârsta de 40 de ani. Preparatele pentru tratamentul complex al prostatitei și adenomului de prostată, din fericire, nu sunt o problemă, medicamentele moderne le produc în cantități suficiente.

Medicamente pentru prostatită

Este important să contactați un specialist din timp pentru a urma un tratament cu medicamentele necesare. Nu este dificil să alegeți un remediu pentru prostatita, dar este și mai ușor să faceți o greșeală atunci când alegeți un medicament eficient.

Ce oferă industria farmaceutică?

Medicul poate prescrie una (sau mai multe) dintre următoarele forme de medicamente în funcție de starea corpului unui bărbat:

 • lumânări. Aplicate rectal, au proprietăți analgezice și antibacteriene, după introducere se recomandă să stai întins timp de o jumătate de oră. Cursul durează între 5 și 10 zile.
 • injecții. Contribuie la pătrunderea rapidă a medicamentului în organism, stimulează sistemul imunitar și vascular.
 • instilatii. În această procedură, medicamentul pentru prostatită este livrat prin deschiderea externă a uretrei direct în zona cu probleme. De obicei se administrează până la 5 ml de medicament, dar vezica urinară trebuie mai întâi golită.
 • microclisteri. Considerată o metodă populară. Infuziile și decocturile de ierburi sunt folosite ca medicamente, se bazează pe temperatură și efecte medicinale. Se efectuează înainte de culcare, prostata nu trebuie suprasolicitată și suprarăcită după procedură.
 • tableteAcestea sunt antibiotice cu spectru larg indicate pentru un agent cauzal nespecificat al bolii. Lista acestor medicamente pentru bărbați este împărțită în trei grupe: tetraciclină, penicilină, fluorochinoli.

Medicamente populare

Ce medicamente opresc sau vindecă complet prostatita? După examinare, medicul prescrie pacientului cel mai potrivit și modern remediu pentru tratament.

Suc de sparanghel pentru prostatită

etnostiinta

 1. suc de sparanghel. Puteți bea cât doriți. De regulă, pentru a obține rezultate tangibile în tratamentul prostatitei, trebuie să luați cel puțin jumătate de litru pe zi.
 2. Urina proprie (urinoterapie). O metodă destul de specifică, dar care își are admiratorii. Se folosește în stadiile incipiente ale bolii cu prostată mărită, când ureterul este comprimat și urina nu trece bine. Este necesar să bei un pahar (0, 25 l) de urină dimineața. Puteți lua micul dejun la ora obișnuită, dar mai puțin greu. Tratamentul prostatitei durează o lună.
 3. propolis. Pentru a produce extractul, 40 g de propolis trebuie evaporate în 200 ml (96%) alcool. Apoi luați 0, 1 g de extract și 2 g de unt de cacao, pregătiți supozitoare și injectați în rect o dată pe zi, seara. Tratamentul prostatitei se efectuează de 2-3 ori timp de 30 de zile, cu o pauză de 1-2 luni.
 4. Gâscă Cinquefoil. Acest decoct medicinal este făcut din lapte și are efect diuretic. Este indicat pentru nefrită, urolitiază, prostatită și cistită.
 5. geanta ciobanului. Semințele sunt măcinate în pulbere, se iau 4 linguri și se toarnă un pahar cu apă clocotită, se fierb timp de 15 minute, se filtrează. Cu simptome severe de prostatită, luați o lingură de 4-6 ori pe zi.
 6. Foame. Postul este folosit în obezitate și mărirea prostatei, reduce ușor disconfortul prostatitei. Dar această metodă oferă doar o ușurare temporară, este necesar să se schimbe modul de viață.

Trebuie amintit că numai un medic poate alege un curs individual de tratament care va vindeca rapid prostatita. Nu luați niciun medicament fără a consulta un medic. Doar un specialist vă va ajuta să alegeți cel mai bun și mai eficient remediu.