Recenzii despre Prostamin Forte

 • Oana
  „Îi dau soțului meu Prostamin așa cum mi-a prescris un medic. Folosesc suplimente din plante ca stimulent al activității sexuale. În opinia mea subiectivă, funcționează bine. Cel puțin puteți vedea asta în faptul că frecvența și calitatea sexului nostru cu soțul meu rămâne la același nivel și nu scade. "
  Prostamin Forte
 • Ion
  „La vârsta de 25 de ani suferea de prostatita bacteriană acută. Agonia a fost teribilă. După vindecare, la sfatul unui medic, a început să ia Prostamin și având grijă să nu se infecteze. Eu beau medicamentul două-trei cure pe an. Ma simt minunat! "
  Prostamin Forte
 • Alex
  „Iau Prostamin cu alte medicamente pentru tratarea tractului urinar. Am observat o îmbunătățire a funcției sexuale. Starea mea de spirit s-a îmbunătățit, deși nu credeam că semințele de dovleac și alte plante ar putea vindeca ceva. Dar până la urmă vor fi tratați, și fără cusur! Cu ajutorul capsulelor, viața mea privată a revenit la normal. "
  Prostamin Forte
 • Constantin
  „Când aveam peste 60 de ani, mi-am dat seama că apariția simptomelor prostatitei era doar o chestiune de timp. Mi-am văzut prietenii suferind de această boală. . . Am căutat informații pe internet și am aflat: prostamina ieftină este mai bună și mai eficientă decât plasticele chimice scumpe. Eu beau capsule, apariția prostatitei a fost amânată pe termen nelimitat. "
  Prostamin Forte
 • Alex
  „Am răcit la serviciu, bolile au început acolo unde erau mai puțin așteptate. Un prieten mai în vârstă m-a sfătuit să beau Prostamin. Nu imediat, nici într-o zi, dar totul a trecut în aproximativ 20 de zile. Se recomandă să continuați să luați timp de o lună pentru a fi în siguranță. Voi continua pentru că suferința de inflamație a sistemului excretor este un calvar teribil. "
  Prostamin Forte
Evaluarea utilizatorilor Prostamin Forte
4.8
5