Experiență de utilizare Prostamin Forte

Specialiștii în urologie au o experiență bogată în prescrierea de capsule de prostamină pentru prostatită. Medicamentul, care nu are efecte secundare și este foarte eficient ca agent terapeutic și profilactic, este popular printre medici și pacienți.

Tomas arată rezultatul tratamentului cu capsule de prostamină

Povestea cumpărătorului nostru

Tomasz Hanichka, un rezident din Ostrava, Republica Cehă, împărtășește experiența cu utilizarea.

„Debutul prostatitei nu s-a manifestat în niciun fel, cu excepția unei modificări a consistenței ejaculatului. Au trecut mai bine de treizeci de ani de când ai divorțat și ai trecut de la munca manuală la munca de birou. Nu mi-a fost frică de aceste schimbări; zeci de ani mai târziu, după pensionare, am fost la medic.

Medicul a diagnosticat prostatita cronică și și-a exprimat încrederea în recuperarea completă a bolii. Cu toate acestea, nu am experimentat niciun disconfort vizibil, așa că nu am urmat în mod corespunzător tratamentul prescris și instrucțiunile pentru teste repetate.

După vreo doi ani mi-am dat seama de eroarea poziției mele. Am dureri și greutate în perineu. Dificultate la urinare. Mi-a devenit greu să mă așez mai întâi pe un scaun tare și apoi pe mobilier tapițat.

Capsulele de prostamină sunt ambalate într-un blister

Vizita la medic trebuia repetată. Medicul a prescris antibiotice și alte medicamente și a avertizat că acum că toate glandele sunt infectate, tratamentul medicamentos pentru prostatita poate să nu fie 100% eficient. În acest caz, odată ce boala a intrat în remisie, va trebui să iau medicamente de întreținere pentru tot restul vieții.

Doctorul a luat de pe masă o cutie de comprimate și i-a explicat cum se utilizează medicamentul. Așa că am început să iau capsule de prostamină pentru a trata prostatita. Prima cură a durat 60 de zile și a început după terminarea tratamentului cu antibiotice. Era Prostamin, m-a asigurat doctorul, că boala nu va recidiva în acest timp.

După aceea, am făcut o pauză de două săptămâni și am băut din nou remediul pe bază de plante timp de o lună, nu două. De atunci a continuat: imi cumpar doua cutii de capsule, adica doar o luna, le beau dupa instructiuni, apoi fac o mica pauza de 15-20 de zile. Și iar și iar.

Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la ultima întâlnire cu medicul urolog. Durerea de prostata nu ma deranjeaza, urinarea este normala. Vorbim rar la telefon cu medicul. Sună la un test, nu merg: Prostamin m-a ajutat să revin la normal, dar ei nu caută binele binelui. Ma bucur ca am scris aceasta recenzie, sper sa ajute pe cineva. "