Instructiuni de folosire Prostamin Forte

Capsulele pentru tratamentul prostatitei, care conțin cel puțin 500 mg de ingrediente active ale preparatului pe bază de plante, sunt sigilate în blistere și ambalate într-o cutie de carton. Un pachet conține 30 de capsule de prostamină.

Pe lângă ambalajele blistere, ambalajul include instrucțiuni tipărite pentru preparare. Pe partea din față a cutiei sunt imprimate informații despre producător, sigla și numele complet al medicamentului, există instrucțiuni privind utilizarea corectă a complexului de plante pentru tratamentul prostatitei și bolilor tractului urinar.

Utilizarea capsulelor de prostamină în România este aprobată de Comisia Farmaceutică de Stat.

Indicatii si contraindicatii

Un bărbat cu prostatită bea capsule de prostamină

Indicațiile pentru utilizarea prostaminei sunt toate leziunile prostatei și ale tractului genito-urinar.

Nu are contraindicații. Utilizați cu prudență în tulburările sistemului imunitar.

Modul de aplicare

Tratamentul prostatitei și bolilor sistemului genito-urinar - indicații pentru utilizarea prostaminei. Luați o capsulă dimineața și seara după sau în timpul meselor. Bea cu multă apă.

Durata tratamentului este de o lună și jumătate până la două luni. Un al doilea curs este prescris la trei săptămâni după încheierea celui precedent. Este permis un număr nelimitat de cursuri de medicament.

Avertizări

Utilizarea medicamentelor pe bază de plante nu înlocuiește consumul de legume și fructe. Înainte de a începe programarea, este recomandabil să consultați un specialist specializat: medicul vă va spune cum să utilizați medicamentul în fiecare caz în parte.

Depășirea dozei recomandate nu va crește eficacitatea medicamentului. Nu se cunosc cazuri de supradozaj. Vă permite să luați complexe vitamine-minerale și capsule de prostamină în același timp.

Conditii de depozitare

A se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina directă a soarelui timp de cel mult trei ani. Stai departe de copii. Păstrați blisterul deschis la frigider. Data fabricației este ștampilată pe cutie.